ART JOURNAL


Så kom jeg endeligt igang med Art Journaling. Deltog i et kursus med de skønne SODAlicious på Scrap Convention i Middelfart og så fandt jeg frem til Eva Dohn, som bare har en fed stil😊

Tænker at min SODAlicious journal skal fortsætte i samme lidt rå stil og så vil jeg bruge min Dylusions journal til at male, trykke, sværte etc. i. Her kan I se hvad det er blevet til indtil videre (pst nogle af siderne er ikke helt færdige endnu😉

SODAlicious Journal
 
 

Dylusions Journal
Baggrunden på denne side er to forskellige nuancer af orange gelatos, derefter har jeg brugt en stencil og fjernet noget af farven med en vådserviet, så de hvide bogstaver kommer frem. Jeg har sværtet med sort gennem en tekst stencil og lavet blå cirkler med et paprør fra køkkenrulle, sat lidt washitape på og stemplet nogle trekanter.

Baggrunden her er Dylusions spray ink i tyrkis og lime grøn. Derefter har jeg sat hvide prikker med en dapper, tegnet med en orange Posca tush, lavet sølv splatter mønster med en stencil og en sølv dapper, stemplet trekanter, sat nogle papirsrester på samt en tag og skrevet lidt tekst.

Denne side er ikke færdig endnu. baggrunden er sort sværte, som er tværet ud med en vådserviet, derefter har det fået noget Modpodge lim. Jeg har brugt en stencil og noget hvid akrylmaling samt stempet en bi med hvid sværte.....nu må tiden vise, hvad der mere skal ske med siden.
Denne side er heller ikke færdig. Baggrunden er gul akrylmaling, derefter har jeg fordelt noget hvid akrylmaling med et kreditkort, sat sorte prikker i et tilfældigt mønster med viskelæderet for enden af en almindelig blyant og lavet nogle cirkle med paprøret fra en køkkenrulle.
 

Hvis du har lyst til at se, hvordan Art Journaling ellers kan se ud, kan du prøve denne blog som jeg følger;o)

Uhh jeg håber og tror på at jeg snart kommer igang med Art Journaling, nu har jeg da i hvert fald fået købt den helt rigtige Journal til formålet:o) Hvis du har lyst til at se, hvad Art Journaling bl.a. kan være, kan du prøve denne blog som jeg følger;o) Jeg håber at der inden for nærmeste fremtid bliver tid til denne hobby også, så lover jeg at der kommer billeder ind på bloggen af det jeg får kreeret;o)

1 kommentar:

  1. Fede sider du har lavet - og jeg var også med på Sodalicious' art journaling kursus :o)

    SvarSlet